Verzenden & retourneren

Download hier het retourformulier indien u dit wenst mee te sturen. (niet verplicht)

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland

Bij ons betaal je geen verzendkosten binnen Nederland.

België

Woont u in België dan betaalt u €5,- verzendkosten, retourkosten betaald u zelf.

Retourneren

Bij Sandaaltjes.com kun je jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket retourneren.

Retourneren is bij ons niet gratis, u dient zelf zorg te dragen voor het retourneren. U kunt uw pakket retourneren aan het adres als vermeldt op het adreslabel van uw pakket. Denkt u er aan altijd uw track&trace code te bewaren. 

Onze klanten uit België dienen zelf voor retournering zorg te dragen. Dit kan het meest voordelig bij een kiala punt, zie hiervoor de website:  https://www.kiala.be/benl

U gebruikt dan de volgende locatiecode in Almere: K00363 , dit betreft Markerkant 1413, 1314 AP te Almere. Vergeet u niet ons mailadres op te geven zodat wij het pakket kunnen volgen: info@sandaaltjes.com

*Klanten uit België dienen zelf zorg te dragen voor het retourneren, uiteraard betalen wij u de verzendkosten retour, echter niet de retourkosten.


Voor pakketten welke niet worden afgehaald bij een  PostNL afhaalpunt wordt het normale posttarief in mindering gebracht. Voor Nederland is dit tarief € 6,95. Voor retouren in de schoenendoos dus zonder omdoos waardoor schoenendoos beschadigd en dus onbruikbaar wordt voor verkoop brengen wij € 10,- in rekening op het terug te betalen bedrag.
 

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

-
Bij ons kan je een product alleen bestellen indien dit op voorraad is, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

- Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden.

- Bestel je in het weekend dan worden bestellingen op dinsdag of woensdag afgeleverd. We proberen producten altijd zo snel mogelijk naar je te verzenden. Ook wij zijn echter afhankelijk van de bezorgdienst. Het is mogelijk dat het pakket wat vertraging heeft.

- Bestellingen worden niet altijd afgeleverd bij uw buren maar op het door u opgegeven afleveradres , weet   u niet zeker of u er bent kies dan voor aflevering bij een DHL parcel ophaalpunt, wel zo makkelijk en zeker!

- PostNL pakketautomaten zijn uitgesloten van bezorging.

Bij orders met een verhoogd fraude risico behouden wij het recht voor om additionele controles uit te voeren waardoor je order iets vertraagd kan zijn.

Voor België moet u rekening houden met 1 extra dag, dus meestal binnen 2 dagen.

Ruilen & Retour

Wij willen graag dat je tevreden bent met jouw aankopen van Sandaaltjes.com. Je hebt daarom een zichttermijn van 14 dagen. Als je aankopen niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de koop ontbinden door het artikel binnen 14 dagen te retourneren. Na retourzending ontvang je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. Wij adviseren klanten bij twijfel tussen verschillende maten, in één bestelling meerdere maten te bestellen. 
Bij retourzending dienen het schoeisel indien van toepassing te zijn voorzien van alle labels, het is uiteraard wel toegestaan de schoenen of sandalen eerst te passen. Passen kunt u het beste doen op een vloerkleed en binnenshuis om beschadigingen te voorkomen. Mocht je het artikel echt niet kunnen passen zonder de labels te verwijderen is dit toegestaan, mits je de losse labels bijvoegt bij je retourzending. Uiteraard is het van belang dat de schoenen ongedragen zijn en geretourneert worden met de originele onbeschadigde schoenendoos met een verpakking om deze schoenendoos, is dit niet het geval dan zijn wij genoodzaakt € 10,- in rekening te brengen. Na retourzending ontvang je zo spoedig mogelijk het reeds betaalde bedrag retour. Dit geldt ook voor artikelen uit de sale. Als je het artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, kun je het artikel op dezelfde wijze retourneren als hieronder wordt aangegeven en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen zoals je gewend bent. Let op: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Sandaaltjes.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Vraag daarom altijd om een Trace code bij het afleveren van het pakket op het postkantoor en bewaar deze goed.

Hoe werkt retourneren / ruilen?

Het retourneren van producten:

U kunt indien u uw bestelling wilt retourneren kunt uw gewoon het pakket verzenden aan het volgende adres:

Sandaaltjes.com

Postbus 10323 

1301 AH Almere

U draagt zelf de kosten hiervoor. U kunt gebruik maken van de retourlink zodat u online een label kunt printen na betaling. Let er wel op dat u uw track&trace goed bewaard.

Verwerking van retouren

Als uw retourzending bij ons binnenkomt verwerken wij deze zo spoedig mogelijk. 
U ontvangt een mailtje over de status van je retourzending. Zodra is bevestigd dat u binnen de daarvoor gestelde termijn hebt geretourneerd en de artikelen in goede staat verkeren, zullen wij het reeds betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk na 14 dagen, terugstorten op je rekening.

Ruilen 

Indien u een product wilt ruilen laat dit ons dan weten per mail en retourneer daarnaast op bovengenoemde wijze, zo kunnen wij nog sneller uw retour verwerken en u het gewenste product toesturen.

Regels inzake retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons middels een link toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x