Prijsgarantie

Sandaaltjes.COM streeft ernaar een gelijke of lagere prijs te hebben in vergelijking met andere .NL webwinkels. Het kan echter voorkomen dat wij een prijs nog niet hebben aangepast dus....


Mocht u, onder de hierna beschreven voorwaarden, na aankoop bij Sandaaltjes.COM hetzelfde artikel ,inclusief eventuele verzendkosten, elders toch goedkoper aantreffen dan krijgt u het verschil terug. Deze laagste prijsgarantie geldt zelfs indien een andere winkel het artikel aantoonbaar in de aanbieding heeft.

  • Het betreffende artikel dient origineel, dezelfde kleur en volkomen identiek te zijn aan het artikel dat Sandaaltjes.COM levert en moet uit voorraad, in dezelfde maat, leverbaar zijn. Tevens dient het artikel origineel verpakt te zijn. Showroommodellen vallen niet onder de Laagste prijsgarantie. 
  • Het prijsverschil moet door Sandaaltjes.COM controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, internet, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of 'fysieke controle’ bij de betreffende aanbieder. Sandaaltjes.COM behoudt zich bovendien het recht voor, om eerst een proefaankoop te doen bij de betreffende aanbieder, alvorens wordt terugbetaald.
  • Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden, demomodellen, beschadigde producten, indien het gaat om meerstuks aanbieding (bijv. 2 halen, 1 betalen) of kortingen op een bepaald assortiment (bijv. 50% korting op alle damesschoenen). Vanzelfsprekend zijn aankopen buiten de Nederlandse landsgrenzen, dan wel internet sites/ shops anders dan .nl ook uitgesloten.
  • Het gaat om dezelfde waarborg- en servicevoorwaarden.
  • U dient zich te melden binnen 8 dagen na aankoop.
  • U dient de originele aankoopbon te overleggen en te voldoen aan de genoemde voorwaarden, indien u aanspraak wenst te maken op de Laagste prijsgarantie.
  • Sandaaltjes.COM behoudt zich tevens het recht voor, om het bij Sandaaltjes.COM aangekochte artikel retour te nemen en U het volledige aankoopbedrag terug te betalen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x