Garantie en klachten

HOE KAN IK EEN KLACHT MELDEN OVER EEN PRODUCT

Wij hechten veel waarden aan de kwaliteit van onze producten en de service die wij geven. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent over de producten en de dienstverlening.  Dus mocht u een klacht hebben dan vernemen wij dit graag middels een e-mail aan: info@sandaaltjes.com.

Probeer uw klacht goed toe te lichten met duidelijke foto’s, een omschrijving van de klacht en het ordernummer. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen en u een passende oplossing bieden. Mochten wij er aan de hand van de foto’s toch niet uitkomen dan zullen wij u vragen het product naar ons op te sturen.

Bij een klacht worden altijd de garantiebepalingen zoals omschreven in de algemene voorwaarden als leidraad worden genomen. Voor zover deze op uw klacht van toepassing zijn.

Mocht Sandaaljes.com uw ingediende klacht/geschil onverhoopt niet kunnen oplossen dan kunt u zich met uw klacht/geschil altijd wenden tot de Geschillencommissie Thuiswinkel. Voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de website www.sgc.nl.

Naast het SGC kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform ODR dit kan via de website van het geschillenplatform http://ec.europa.eu/consumers/odr/
 

HET PRODUCT WAT IK HEB ONTVANGEN KAPOT OF VERKLEURD. WAT NU?

Dit is erg vervelend. Wij proberen dit met een kwaliteitscontrole in het verzendproces te voorkomen. Mocht u echter toch een kapot of  verkleurd product van ons hebben ontvangen, neem dan direct contact met ons op via info@sandaaltjes.com.

WAT IS DE GARANTIEPERIODE?

De wettelijke garantie is van toepassing wat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Onze garantie en garantieperiode  zijn conform de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie vastgesteld. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop.

WELKE KLACHTEN WORDEN NIET VERGOED?

Slijtage van zolen en hakken, kale neuzen, afgeven en slijtage van voeringen door overmatige transpiratie, kapotte ritsen en andere door verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet te verwijten zijn , worden niet vergoed.

U kunt veel klachten voorkomen door het gebruik van onderhoudsmiddelen.

 

IK HEB EEN ANDERE VRAAG OF EEN SUGGESTIE?

Neem dan contact met ons op via info@sandaaltjes.com of via de klantenservicelink onderaan de pagina.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x