Amazonas

Sorteer op:

Sale
Milieuvriendelijke Amazonas slippers bestaande uit 100% gerecycled materialen. Ook voor milieuvriendelijk shop je bij Sandaaltjes.COM. Snelle levering!
€27,95 €22,95

New Eco Fios

‘Walk the line’, voor de planeet en voor jezelf. Met unieke comfort en bewustwording. Fios weeft haar weg met behulp van 100% duurzame materialen. Afgeleid van PET-flessen en textiel afval, geproduceerd door ambachtelijke productie, vrij van chemische processen.

New Eco Flipflop

Denk fris en ontdek de schoonheid van de natuur. Comfort met een innovatief en duurzaam ontwerp van deze sandalen.

De sandalen zijn samengesteld uit maximaal 80% gerecycleerd materiaal. 

Ecologisch rubber

Denk opnieuw en ontdek de schoonheid van handelen ten gunste van het milieu.

De Eco Rubber lijn kan worden gevonden in de eco-vriendelijk product mix van Amazonas Sandals, een combinatie van comfort, innovatief design en duurzaamheid in sandalen samengesteld door maximaal 40% van gerecycleerde materialen. Wat meer is, we kopen rubber chips en restanten van andere fabrikanten, om ze te recyclen; Dit is omdat we een recycling capaciteit die is 3 keer groter dan onze eigen residu generatie.

Amazonas Sandals

Amazonas Slippers is het eerste bedrijf ter wereld dat biologisch afbreekbare slippers heeft ontwikkeld. Na 5 jaar worden de slippers op natuurlijk wijze afgebroken. In een wereld waar alles met elkaar is verbonden en mensen op zoek zijn naar privé paradijzen. Op zoek naar het ware zijn om te voelen en te reflecteren, is het essentieel om een meer ontspannen en comfortabeler leven te leiden met beide benen op de grond. Zonder dat zij schoonheid en verantwoordelijkheid voor het milieu loslaten. Amazonas Sandals toont een eerbetoon aan de “Braziliaanse tropische beweging” door middel van vormen en kleuren van de flora en fauna van het land te laten terugkomen. Maar ook door de sterke Latijnse invloed door middel van contrasterende, sterke tinten en prints.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x