Nooit meer pijn met hakken!

  • Geplaatst op
  • 0
Nooit meer pijn met hakken!

Geen pijn meer met hakken dat kan lees hoe!

Hoge hakken zonder pijn? TO GOOD TO BE TRUE? Hoe vaak schop je je geliefde hakken na een avond dansen niet dolgraag uit omdat je voeten zo gepijnigd zijn? Er is nu een belachelijk simpel en voordelig trucje dat de oplossing biedt en er voor zorgt dat je voortaan niet meer strompelend over straat hoeft.

 

Je kan je ballerina’s thuislaten want de oplossing  is een rolletje Leukoplast! Jazeker de huidkleurige tape welke gewoon verkrijgbaar is bij de drogist of bij de Appie om de hoek voor slechts een paar euro. Uiteraard voldoet een plakbandje ook maar dat staat net even minder charmant.

Als je de derde en vierde teen van je voeten, geteld vanaf je grote teen, aan elkaar plakt met een stukje Leukoplast ontlast je de zenuw die precies tussen deze twee tenen doorloopt. Die specifieke zenuw is namelijk uiteindelijk de boosdoener die ervoor zorgt dat je aan het einde van je dag of avond zo’n afschuwelijke pijn aan de bal van je voet krijgt.

 

Wij hebben het afgelopen weekend geprobeerd en YES! Deze truc werkt; hoge hakken zonder pijn is geen Utopie! Probeer het zelf!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags